Dominik Matous
Dominik započal svou asijskou cestu v restauraci Samurai, kde se kromě sushi věnoval hlavně vaření na tepannyaki stolech před hosty. Po nástupu do CafeBuddha Balbínova pracoval 3 roky s věhlasnou šéfkuchařkou Sofií Smith která ho seznámila s taji panasijské kuchyně s moderním twistem. Nyní působí v restauraci yoshihashi kde dál rozvíjí své znalosti Japonské kuchyně pod dohledem japonského mistra pana Tamury.
Dominik též spolupracoval s Glennem Švarcem v restauraci Osteria da Clara odkud si odnesl znalosti Toskánské kuchyně a smysl pro prvotřídní italské suroviny.
Najdete mě v kurzech
Název kurzu | Termín | Jazyk | Kapacita | Lektor | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Dobrý večer, Vietname Dobrý večer, Vietname | 27. 02. 2025 17:30 | Čeština | Stále jsou volná místa | Dominik Matous | Registrace & info | |
THAI HOT & SPICY s DOMINIKEM | 14. 03. 2025 17:30 | English | Posledních 9 | Dominik Matous | Registrace & info |