Dominik Matous

Dominik započal svou asijskou cestu v restauraci Samurai, kde se kromě sushi věnoval hlavně vaření na tepannyaki stolech před hosty. Po nástupu do CafeBuddha Balbínova pracoval 3 roky s věhlasnou šéfkuchařkou Sofií Smith která ho seznámila s taji panasijské kuchyně s moderním twistem. Nyní působí v restauraci yoshihashi kde dál rozvíjí své znalosti Japonské kuchyně pod dohledem japonského mistra pana Tamury.

Dominik též spolupracoval s Glennem Švarcem v restauraci Osteria da Clara odkud si odnesl znalosti Toskánské kuchyně a smysl pro prvotřídní italské suroviny.

Najdete mě v kurzech

Název kurzu Termín Jazyk Kapacita
Dobrý večer, Vietname Dobrý večer, Vietname 27. 02. 2025 17:30 Čeština Stále jsou volná místa
THAI HOT & SPICY s DOMINIKEM 14. 03. 2025 17:30 English Posledních 9


DSC07596