Vaříme pravou Francouzskou kuchyni
Kdy:
25. 4. 2023
17:00
25. 4. 2023
17:00
Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Jazyk:
Čeština
Čeština
Cena:
2 490 Kč
2 490 Kč
Obsaženo v kurzu
- Předkrm: Tartare parisien – klasický tatarák z hovězího steaku na pařížský způsob ochucený francouzskou hořčicí, šalotkou, kapary, nakládanými okurkami a petrželkou, podávaný s domácími hranolky
- Potage Parmentier au bacon- pórkovo – bramborová krémová polévka se slaninou
- Hlavní jídlo: Smažený filet z mořského vlka s ratatouilles
- Dezert: Ile flottante: pusinky s pudinkem
O kurzu
Délka trvání kurzu:
3.5 hodin
Přijďte si užít kurz, který speciálně pro Cocina Rivero připravil šéfkuchař Rudolf Dolezal.
Toto je praktický workshop, kde se naučíte všechny triky a tipy, jak zvládnout lahodné menu francouzské večeře na vámi další pořádanou párty s přáteli. Rudolf vás provede všemi recepty. Na tento zážitek nikdy nezapomenete!
Lektor Rudolf Dolezal - francouzská kuchyně
Profil kuchařeRezervace
Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.