Sushi & Gyoza workshop
Kdy:
08. 3. 2022
17:00
08. 3. 2022
17:00
Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Jazyk:
Čeština
Čeština
Cena:
1 990 Kč
1 990 Kč
Obsaženo v kurzu
- Misoshiru
- domácí vepřová Gyoza
- Sushi:
-Uramaki sake avokado
-Hasomaki Kappa
-Hasomaki sake
-Hasomaki sake avokado
-Nigiri Sake
O kurzu
Délka trvání kurzu:
3 hodin
Na tomto kurzu probereme Japonskou kuchyni která není jen o rýži a syrových rybách. Dominik má více než 6 let zkušenností s asijskou kuchyní a to převážně s tou Japonskou. Na kurzu si uděláme domácí japonské masové Gyozy plněné vepřovým masem. Ukážeme si jak na správnou misoshiru polévku, jak vyrobit základní teriyaki omáčku a dojde i na zmíněné sushi. Jaký je rozdíl mezi uramaki a hosomaki, jak na nigiri a sashimi a jak spravně nakrájet rybu na tyto druhy sushi. To vše probereme na tomto kurzu.
Lektor Dominik Matous
Profil kuchařeRezervace
Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.