Speciality z hovězího masa, doporučeno
Kdy:
13. 3. 2025
17:30
13. 3. 2025
17:30
Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Jazyk:
English
English
Cena:
2 990 Kč
2 990 Kč
Obsaženo v kurzu
- Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem
- Rib Eye a brambory pečené s chimichurri
- Citrónový dezert s mascarpone
O kurzu
Typ kuchyně:
Steak je víc než maso
Délka trvání kurzu:
3 hodin
Hovězí steaky patří k nejvíce žádaným a oblíbeným pokrmům v restauracích. Je to díky jejich jedinečné kvalitě masa, která spočívá v plné chuti, šťavnatosti a příjemné struktuře. V tomto kurzu budeme zpracovávat především maso z Jižní Ameriky tedy Argentiny, Brazílie, či Uruguaje. Tyto země se vyznačují rozdílným přístupem k chovu skotu, než je tomu v evropských krajích. Zde se skot chová ve velké míře na volných prostranstvích, kde se pase a není vykrmován jinak. To vše v mase zanechává příjemnou rozmanitou chuť, kterou si na tomto kurzu vychutnáte v níže uvedeném menu.
Lektor Mauro Gomelsky
Profil kuchařeRezervace
Kapacita:
Stále jsou volná místa
Stále jsou volná místa
Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.
Změna rezervace lze provést 7 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (600kč za osobu). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.
Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (600kč).
Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz