Speciality z hovězího masa
Kdy:
22. 1. 2024
17:00
22. 1. 2024
17:00
Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Jazyk:
English
English
Cena:
2 490 Kč
2 490 Kč
Obsaženo v kurzu
- Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem
- Steak z roštěné – na rozmarýnu s cibulovým chutney
- Steak z pupku a brambory pečené s chimichurri
- Citrónový dezert s mascarpone
O kurzu
Typ kuchyně:
Steak je víc než maso
Délka trvání kurzu:
4 hodin
Hovězí steaky patří k nejvíce žádaným a oblíbeným pokrmům v restauracích. Je to díky jejich jedinečné kvalitě masa, která spočívá v plné chuti, šťavnatosti a příjemné struktuře. V tomto kurzu budeme zpracovávat především maso z Jižní Ameriky tedy Argentiny, Brazílie, či Uruguaje. Tyto země se vyznačují rozdílným přístupem k chovu skotu, než je tomu v evropských krajích. Zde se skot chová ve velké míře na volných prostranstvích, kde se pase a není vykrmován jinak. To vše v mase zanechává příjemnou rozmanitou chuť, kterou si na tomto kurzu vychutnáte v níže uvedeném menu.
Lektor Mauro Gomelsky
Profil kuchařeRezervace
Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.