Hostina s pečeným masem s Martinem Škodou
Kdy:
16. 4. 2021
18:00
16. 4. 2021
18:00
Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Jazyk:
Čeština
Čeština
Cena:
1 990 Kč
1 990 Kč
Obsaženo v kurzu
Maso:
- Rolovaný vepřový bok
- Trhané krůtí stehno
- Vcelku pečený rib-eye steak
Dipy, omáčky a přílohy
- Hanácký salát
- Lehký bramborový salát
- Hořčičný dip
- Houbová omáčka
- Dip z pečených jablek a cibule
- Domácí chlebové placky
- Salát z pečené řepy
O kurzu
Délka trvání kurzu:
3 hodin
Zbrusu nový kurz s Martinem Škodou zaměřený na pečené maso. Různé techniky přípravy, ochucení a druhů masa. Naučíte se skvěle připravit hovězí, krůtí a vepřové. Navíc získate tipy, jak při pečení masa obecně postupovat, abyste vždy získali šťavnatý a chutný výsledek. Nebudou chybět ani různé dipy, omáčky a přílohy, bez kterých by gurmánský zážitek nebyl kompletní. Tohle bude masová hostina, na kterou nezapomente!
Lektor Martin Škoda - street food a česká kuchyně
Profil kuchařeRezervace
Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.