Otevřené kurzy

Hostina s pečeným masem s Martinem Škodou

Kdy:
16. 4. 2021
18:00

Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Jazyk:
Čeština

Cena:
1 990 Kč

Obsaženo v kurzu

Maso:

  • Rolovaný vepřový bok
  • Trhané krůtí stehno
  • Vcelku pečený rib-eye steak

Dipy, omáčky a přílohy

  • Hanácký salát
  • Lehký bramborový salát
  • Hořčičný dip
  • Houbová omáčka
  • Dip z pečených jablek a cibule
  • Domácí chlebové placky
  • Salát z pečené řepy

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Zbrusu nový kurz s Martinem Škodou zaměřený na pečené maso. Různé techniky přípravy, ochucení a druhů masa. Naučíte se skvěle připravit hovězí, krůtí a vepřové. Navíc získate tipy, jak při pečení masa obecně postupovat, abyste vždy získali šťavnatý a chutný výsledek. Nebudou chybět ani různé dipy, omáčky a přílohy, bez kterých by gurmánský zážitek nebyl kompletní. Tohle bude masová hostina, na kterou nezapomente! 

Lektor Martin Škoda - street food a česká kuchyně

Profil kuchaře


Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.