Francouzský kulinářský workshop s šéfkuchařem Anthonym
Kdy:
06. 3. 2025
17:30
06. 3. 2025
17:30
Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Jazyk:
English
English
Cena:
2 990 Kč
2 990 Kč
Obsaženo v kurzu
- Celerový velouté – Hedvábně jemná celerová polévka doplněná kouřovou chutí kachny, křupavými jablky Granny Smith a lahodnými kešu oříšky.
- Pomalu vařená treska – Zdokonalte umění pomalého vaření ryb, servírovaných s máslovým savojským zelím, elegantními bramborami château a sametovou omáčkou beurre blanc.
- Vanilková crème brûlée – Naučte se tajemství dokonalého spojení krémového vanilkového základu s křupavou karamelizovanou krustou.
O kurzu
Délka trvání kurzu:
3 hodin
Připojte se k šéfkuchaři Anthonymu na jedinečný francouzský kulinářský workshop, kde si osvojíte techniky přípravy vytříbeného tříchodového menu inspirovaného klasickou francouzskou kuchyní.
Pod odborným vedením šéfkuchaře Anthonyho získáte praktické zkušenosti s klíčovými technikami francouzské kuchyně – od přípravy velouté až po mistrovskou práci s beurre blanc a dokonalé zvládnutí klasického dezertu. Ať už jste vášnivý domácí kuchař, nebo chcete zdokonalit své dovednosti, tento
Lektor
Profil kuchařeRezervace
Kapacita:
Posledních 8!
Posledních 8!
Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.
Změna rezervace lze provést 7 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (600kč za osobu). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.
Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (600kč).
Pro více informací nás kontaktujte na emailu: emmanuel@cocinarivero.cz