Focaccia a Risotto workshop
Kdy:
17. 1. 2025
17:00
17. 1. 2025
17:00
Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Jazyk:
Čeština
Čeština
Cena:
2 990 Kč
2 990 Kč
Obsaženo v kurzu
- Předkrm: Focaccia 3 verze: obyčejná, rajčata a oregano, máslo a ančovičky
- Hlavní: Rizoto s hříbky Porcini
- Dezert: Čokoládové tiramisù
O kurzu
Délka trvání kurzu:
4 hodin
Kurz vás provede tvorbou tří pilířů italské kuchyně. Uhněteme těsto focaccia, vysvětlíme vám tipy a úpravy pro optimální výsledek. Focaccia bude degustována ve třech různých verzích: „Obyčejný“ pro ocenění samotného těsta, „Tomatoes & Oregano“ klasická kombinace, „Butter & Ančovičky“ v neobvyklejší kombinaci, která vás překvapí.
Projdeme si všechny techniky, které jsou nutné k uvaření dobrého rizota, v tomto případě uděláme skvělou italskou klasiku s hříbky Porcini.
V neposlední řadě bude Tiramisù sladkou lahůdkou, která zakončí naši italskou gastronomickou cestu, nabízenou v tomto menu v čokoládové verzi.
Lektor Daniele Rizzo
Profil kuchařeRezervace
Kapacita:
Posledních 8!
Posledních 8!
Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.
Změna rezervace lze provést 7 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (600kč za osobu). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.
Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (600kč).
Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz