Otevřené kurzy

Focaccia a Risotto workshop

Kdy:
07. 3. 2025
17:00

Kde:

Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
English

Cena:
2 990 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Předkrm: Focaccia 3 verze: obyčejná, rajčata a oregano, máslo a ančovičky
  • Hlavní: Rizoto s hříbky Porcini
  • Dezert: Čokoládové tiramisù

O kurzu

Délka trvání kurzu:
4 hodin

Kurz vás provede tvorbou tří pilířů italské kuchyně. Uhněteme těsto focaccia, vysvětlíme vám tipy a úpravy pro optimální výsledek. Focaccia bude degustována ve třech různých verzích: „Obyčejný“ pro ocenění samotného těsta, „Tomatoes & Oregano“ klasická kombinace, „Butter & Ančovičky“ v neobvyklejší kombinaci, která vás překvapí.
 Projdeme si všechny techniky, které jsou nutné k uvaření dobrého rizota, v tomto případě uděláme skvělou italskou klasiku s hříbky Porcini.
 V neposlední řadě bude Tiramisù sladkou lahůdkou, která zakončí naši italskou gastronomickou cestu, nabízenou v tomto menu v čokoládové verzi.

Lektor Daniele Rizzo

Profil kuchaře


Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.