Focaccia a Risotto workshop
Kdy:
07. 3. 2025
17:00
07. 3. 2025
17:00
Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Jazyk:
English
English
Cena:
2 990 Kč
2 990 Kč
Obsaženo v kurzu
- Předkrm: Focaccia 3 verze: obyčejná, rajčata a oregano, máslo a ančovičky
- Hlavní: Rizoto s hříbky Porcini
- Dezert: Čokoládové tiramisù
O kurzu
Délka trvání kurzu:
4 hodin
Kurz vás provede tvorbou tří pilířů italské kuchyně. Uhněteme těsto focaccia, vysvětlíme vám tipy a úpravy pro optimální výsledek. Focaccia bude degustována ve třech různých verzích: „Obyčejný“ pro ocenění samotného těsta, „Tomatoes & Oregano“ klasická kombinace, „Butter & Ančovičky“ v neobvyklejší kombinaci, která vás překvapí.
Projdeme si všechny techniky, které jsou nutné k uvaření dobrého rizota, v tomto případě uděláme skvělou italskou klasiku s hříbky Porcini.
V neposlední řadě bude Tiramisù sladkou lahůdkou, která zakončí naši italskou gastronomickou cestu, nabízenou v tomto menu v čokoládové verzi.
Lektor Daniele Rizzo

Rezervace
Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.