Otevřené kurzy

Focaccia a Risotto workshop

Kdy:
17. 1. 2025
17:00

Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
Čeština

Cena:
2 990 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Předkrm: Focaccia 3 verze: obyčejná, rajčata a oregano, máslo a ančovičky
  • Hlavní: Rizoto s hříbky Porcini
  • Dezert: Čokoládové tiramisù

O kurzu

Délka trvání kurzu:
4 hodin

Kurz vás provede tvorbou tří pilířů italské kuchyně. Uhněteme těsto focaccia, vysvětlíme vám tipy a úpravy pro optimální výsledek. Focaccia bude degustována ve třech různých verzích: „Obyčejný“ pro ocenění samotného těsta, „Tomatoes & Oregano“ klasická kombinace, „Butter & Ančovičky“ v neobvyklejší kombinaci, která vás překvapí.
 Projdeme si všechny techniky, které jsou nutné k uvaření dobrého rizota, v tomto případě uděláme skvělou italskou klasiku s hříbky Porcini.
 V neposlední řadě bude Tiramisù sladkou lahůdkou, která zakončí naši italskou gastronomickou cestu, nabízenou v tomto menu v čokoládové verzi.

Lektor Daniele Rizzo

Profil kuchaře


Rezervace

Kapacita:
Posledních 8!

Pro rezervaci kurzu vaření, který jste si vybrali, prosíme, vyplňte formulář níže a obdržíte automatický e-mail se všemi platebními pokyny. V případě, že máte jakýkoliv dotaz, nebo speciální požadavek, neváhejte nás kontaktovat.

Změna rezervace lze provést 7 dní předem bez poplatku. Změna rezervace po uplynutí této doby bude zpoplatněna (600kč za osobu). Zrušení na poslední chvíli nebo nepřítomnost na kurzu bude plně zpoplatněna.

Prodloužení voucheru lze provést pouze na 30 dní při poplatku (600kč).

Pro více informací nás kontaktujte na emailu: tomas@cocinarivero.cz

Kontrola proti robotům
Odesílám...