Sushi and other Japanese Delicacies with Klaar
02. 2. 2016
18:00
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Čeština
1 590 Kč
Course Program
1) Polévka
Miso – polévka s wakame, tofu nebo rybou a jarní cibulkou
2) Předkrmy
edamame – horké zelené sojové fazole s mořskou solí
Gyoza – japonské knedlíčky vařené v páře, plněné mletým hovězím masem
3) Sushi
Makisushi
hosomaki (malá rolka s jednou ingrediencí) – kappa, takuwan, tekka, sake, surimi
uramaki (rolka “naruby”) – California, losos, Philadelphia
Nigirisushi – ručně tvarované rýžové “polštářky” doplněné nejrůznějšími druhy ryb nebo zeleniny
gunkan – ručně tvarovaný rýžový ovál s různými druhy rybích jiker
V Ceně Kurzu Jsou Zahrnuty
veškeré ingredience
elektronické recepty
nealkoholické nápoje (juice, voda, káva, čaj)
sklenka vína
úklid studia v průběhu vaření a po něm
zapůjčení zástěr
About Course
Course length:
hours
Instructor
Chef's profileReservation
Unfortunately, the course capacity is full.