Open courses

Fish & Seafood RECOMMENDED

When:
04. 4. 2018
18:00

Where:
Soukenická 23
110 00, Praha 1

Language:
Čeština

Price:
1 990 Kč

Course Program

  • Grilled tiger prawns with ginger beurre-blanc
  • Seared scallops with mashed potatoes and tomato glazé
  • Grilled sea bass with green lentil and beet root sauce
  • Home made vanilla ice cream with forest fruits topping

About Course

Course length:
3 hours

Sorry, this entry is only available in Czech. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Pokud milujete ryby a dary moře, je tento kurz pro Vás jako stvořený. Naučíte jak pracovat s mořskými plody, základní omáčky jako je beurre blanc, filetování ryb a v neposlední řadě si sami připravíte domácí zmrzlinu s vanilkou z Madagaskaru.

Instructor Václav Říha

Chef's profile


Reservation

Unfortunately, the course capacity is full.