Také si nedovedete představit lepší pochoutku než skvěle připravený hovězí steak? Nejen, že hovězí maso skvěle chutná, ale je k tomu i velmi zdravé – bohaté na minerály, s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku – nicméně jak by vám řekl každý slušný kuchař:” Tuk je to, co dodává masu chuť”.
Chcete se naučit rozeznat, jak vybrat skutečně kvalitní a čerstvý kousek, jaký druh masa na který druh steaku koupit, jak správně skladovat a jak správně porcovat?
Víte také, co je suché a mokré zrání nebo proč náš ostřílený lektor Vašek používá jako pomůcku pro vysvětlení správného porcování plastové brčko?:))
Pokud Vás naše nabídka zaujala a chcete zažít doslova “chuťové orgie”, neváhejte a přijďte strávit příjemný večer do Cocina Rivero, kde vám rádi ukážeme, jak si steaky z nejkvalitnějšího jihoamerického hovězího hravě připravit tak, jak ho milujete ve své oblíbené restauraci.
Samozřejmě Vás neošidíme ani o tipy na kvalitní a osvědčené prodejny masa a řeznictví a taktéž restaurace, které se na tyto pokrmy specializují.

Current courses
Course Name | Term | Language | Capacity | Instructor | ||
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BEEF STEAKS, RECOMMENDED | 13. 03. 2025 17:30 | English | Last 5 | Mauro Gomelsky | Registration & Info |