Dominik Matous
Dominik započal svou asijskou cestu v restauraci Samurai, kde se kromě sushi věnoval hlavně vaření na tepannyaki stolech před hosty. Po nástupu do CafeBuddha Balbínova pracoval 3 roky s věhlasnou šéfkuchařkou Sofií Smith která ho seznámila s taji panasijské kuchyně s moderním twistem. Nyní působí v restauraci yoshihashi kde dál rozvíjí své znalosti Japonské kuchyně pod dohledem japonského mistra pana Tamury.
Dominik též spolupracoval s Glennem Švarcem v restauraci Osteria da Clara odkud si odnesl znalosti Toskánské kuchyně a smysl pro prvotřídní italské suroviny.
Najdete mě v kurzech
Název kurzu | Termín | Jazyk | Kapacita | Lektor | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Dobrý večer, Vietname Dobrý večer, Vietname | 16. 01. 2025 17:30 | Čeština | Posledních 5 | Dominik Matous | Registrace & info |