Otevřené kurzy

Speciality z hovězího masa

Kdy:
22. 1. 2024
17:00

Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
English

Cena:
2 490 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Hovězí carpaccio s bazalkovým pestem
  • Steak z  roštěné – na rozmarýnu s cibulovým chutney
  • Steak z pupku a brambory pečené s chimichurri
  • Citrónový dezert s mascarpone

DALŠÍ KURZY

 

 

O kurzu

Typ kuchyně:
Steak je víc než maso

Délka trvání kurzu:
4 hodin

Hovězí steaky patří k nejvíce žádaným a oblíbeným pokrmům v restauracích. Je to díky jejich jedinečné kvalitě masa, která spočívá v plné chuti, šťavnatosti a příjemné struktuře. V tomto kurzu budeme zpracovávat především maso z Jižní Ameriky tedy Argentiny, Brazílie, či Uruguaje. Tyto země se vyznačují rozdílným přístupem k chovu skotu, než je tomu v evropských krajích. Zde se skot chová ve velké míře na volných prostranstvích, kde se pase a není vykrmován jinak. To vše v mase zanechává příjemnou rozmanitou chuť, kterou si na tomto kurzu vychutnáte v níže uvedeném menu.

Lektor Mauro Gomelsky

Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.