Speciality z hovězího masa s Michalem DOPORUČENÉ
Kdy:
13. 9. 2017
18:00
13. 9. 2017
18:00
Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Jazyk:
Čeština
Čeština
Cena:
1 890 Kč
1 890 Kč
Obsaženo v kurzu
- Grilovaný Ribeye steak (vysoký roštěnec) / omáčka bourguignon / purée z pečených brambor
- Pomalu pečený Striploin (nízký roštěnec) / omáčka bernaise / restovaná zelenina
- Dušený steak Chuck roll (ořech) / višňová omáčka / pečená polenta
- Mascarpone Lemon
O kurzu
Typ kuchyně:
Steak je víc než maso
Délka trvání kurzu:
3 hodin
Hovězí steaky patří k nejvíce žádaným a oblíbeným pokrmům v restauracích. Je to díky jejich jedinečné kvalitě masa, která spočívá v plné chuti, šťavnatosti a příjemné struktuře. V tomto kurzu budeme zpracovávat především maso z Jižní Ameriky tedy Argentiny, Brazílie, či Uruguaje. Tyto země se vyznačují rozdílným přístupem k chovu skotu, než je tomu v evropských krajích. Zde se skot chová ve velké míře na volných prostranstvích, kde se pase a není vykrmován jinak. To vše v mase zanechává příjemnou rozmanitou chuť, kterou si na tomto kurzu vychutnáte v níže uvedeném menu.
Lektor
Profil kuchařeRezervace
Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.