Francouzský kulinářský workshop s šéfkuchařem Anthonym
Kdy:
06. 3. 2025
17:30
06. 3. 2025
17:30
Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Jazyk:
English
English
Cena:
2 990 Kč
2 990 Kč
Obsaženo v kurzu
- Celerový velouté – Hedvábně jemná celerová polévka doplněná kouřovou chutí kachny, křupavými jablky Granny Smith a lahodnými kešu oříšky.
- Pomalu vařená treska – Zdokonalte umění pomalého vaření ryb, servírovaných s máslovým savojským zelím, elegantními bramborami château a sametovou omáčkou beurre blanc.
- Vanilková crème brûlée – Naučte se tajemství dokonalého spojení krémového vanilkového základu s křupavou karamelizovanou krustou.
O kurzu
Délka trvání kurzu:
3 hodin
Připojte se k šéfkuchaři Anthonymu na jedinečný francouzský kulinářský workshop, kde si osvojíte techniky přípravy vytříbeného tříchodového menu inspirovaného klasickou francouzskou kuchyní.
Pod odborným vedením šéfkuchaře Anthonyho získáte praktické zkušenosti s klíčovými technikami francouzské kuchyně – od přípravy velouté až po mistrovskou práci s beurre blanc a dokonalé zvládnutí klasického dezertu. Ať už jste vášnivý domácí kuchař, nebo chcete zdokonalit své dovednosti, tento
Lektor

Rezervace
Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.