Otevřené kurzy

Francouzský kulinářský workshop s šéfkuchařem Anthonym

Kdy:
06. 3. 2025
17:30

Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
English

Cena:
2 990 Kč

Obsaženo v kurzu

  • Celerový velouté – Hedvábně jemná celerová polévka doplněná kouřovou chutí kachny, křupavými jablky Granny Smith a lahodnými kešu oříšky.
  • Pomalu vařená treska – Zdokonalte umění pomalého vaření ryb, servírovaných s máslovým savojským zelím, elegantními bramborami château a sametovou omáčkou beurre blanc.
  • Vanilková crème brûlée – Naučte se tajemství dokonalého spojení krémového vanilkového základu s křupavou karamelizovanou krustou.

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3 hodin

Připojte se k šéfkuchaři Anthonymu na jedinečný francouzský kulinářský workshop, kde si osvojíte techniky přípravy vytříbeného tříchodového menu inspirovaného klasickou francouzskou kuchyní. Pod odborným vedením šéfkuchaře Anthonyho získáte praktické zkušenosti s klíčovými technikami francouzské kuchyně – od přípravy velouté až po mistrovskou práci s beurre blanc a dokonalé zvládnutí klasického dezertu. Ať už jste vášnivý domácí kuchař, nebo chcete zdokonalit své dovednosti, tento

Lektor

Profil kuchaře


Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.