Otevřené kurzy

Uvař si nedělní brunch s Rudou!

Kdy:
04. 1. 2023
11:00

Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1


Jazyk:
Čeština

Cena:
2 490 Kč

Obsaženo v kurzu

  • 1. Smažené krevety v panko strouhance s domácí sriracha majonézou a nakládaným fenyklem
  • Vejce Benedikt na domácích anglických muffinech s avokádem, anglickou slaninou karamelizovanou javorovým sirupem a holandskou omáčkou
  • Steak&Egg, hovězí steak s vejcem, krémovým špenátem a pečenou kukuřičnou polentou
  • Francouzský toast s ovocem a slaným karamelem

O kurzu

Délka trvání kurzu:
3.5 hodin

Udělejte si neděli speciální a přijďte se naučit od nuly chutné recepty a udělat z vašeho příštího brunche vynikající gurmánský zážitek. Přijďte k nám na tento skvělý kurz a pod vedením našeho hostujícího šéfkuchaře Rudolfa Doležala, který vás krok za krokem provede, jak vyrobit dokonalá benediktinská vejce. Poté budete grilovat jemný hovězí steak a to vše zakončíte lahodným sladkým francouzským toastem se sezónním ovocem.

Lektor Rudolf Dolezal - francouzská kuchyně

Profil kuchaře




Rezervace

Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.