Uvař si nedělní brunch s Rudou!
Kdy:
04. 1. 2023
11:00
04. 1. 2023
11:00
Kde:
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Soukenická 23 110 00, Praha 1
Jazyk:
Čeština
Čeština
Cena:
2 490 Kč
2 490 Kč
Obsaženo v kurzu
- 1. Smažené krevety v panko strouhance s domácí sriracha majonézou a nakládaným fenyklem
- Vejce Benedikt na domácích anglických muffinech s avokádem, anglickou slaninou karamelizovanou javorovým sirupem a holandskou omáčkou
- Steak&Egg, hovězí steak s vejcem, krémovým špenátem a pečenou kukuřičnou polentou
- Francouzský toast s ovocem a slaným karamelem
O kurzu
Délka trvání kurzu:
3.5 hodin
Udělejte si neděli speciální a přijďte se naučit od nuly chutné recepty a udělat z vašeho příštího brunche vynikající gurmánský zážitek.
Přijďte k nám na tento skvělý kurz a pod vedením našeho hostujícího šéfkuchaře Rudolfa Doležala, který vás krok za krokem provede, jak vyrobit dokonalá benediktinská vejce.
Poté budete grilovat jemný hovězí steak a to vše zakončíte lahodným sladkým francouzským toastem se sezónním ovocem.
Lektor Rudolf Dolezal - francouzská kuchyně
Profil kuchařeRezervace
Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.