Mauro Gomelsky
Mauro Luis Gomelsky, je 34letý argentinský kuchař, který od začátku své kariéry působí v zámoří.
Jeho první kroky směřovaly na Nový Zéland, kde pracoval s čerstvými sezónními a místními produkty a učil se, jak se o suroviny starat.
Poté, co vystudoval argentinskou kulinářskou školu v Buenos Aires, měl nějaké zkušenosti v místní steakové restauraci a francouzsko-italském bistru.
Přestěhoval se do Austrálie a hledal nové příležitosti a nové výzvy v kuchyni. Naučil se tam nové koncepty o jídle ao tom, jak ho lze podávat tak, aby uspokojil nejen chuť k jídlu, ale i jeho prezentaci.
V současnosti žije v Praze a pracuje na osobním projektu se třemi přáteli zaměřenému na argentinskou kuchyni s názvem MaláArgenta.
Mauro pevně věří v udržitelnost potravin, a to jak z hlediska životního prostředí, tak z ekonomického hlediska