Pasta Fresca workshop s Daniele Govoni
Kdy:
27. 11. 2017
18:00
27. 11. 2017
18:00
Kde:
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Soukenická 23
110 00, Praha 1
Jazyk:
English
English
Cena:
1 890 Kč
1 890 Kč
Obsaženo v kurzu
Co se na tomto kurzu naučíte?
Jak připravit těsto na těstoviny.
Jak rozválet těsto s válečkem nebo se strojem na těstoviny.
Jak připravit základní druhy čerstvých těstovin: tagliatelle, tagliolini, pappardelle a quadretti.
Základy přípravy lasagne, cannelloni a rosette di pasta
Tři tradiční italská jídla založené na pasta fresca
JÍDELNÍ LÍSTEK
- Tagliatelle alla Bolognese
- Spaghetti alla Carbonara
- Linguine pesto rucola
- Dezert (překvapení šéfkuchaře)
O kurzu
Délka trvání kurzu:
3 hodin
Přijďte do Cocina Rivero a s pomocí šéfkuchaře Daniele Govoni se naučíte, jak od základů připravit základní autentické těstoviny a omáčky.
Centrální oblast Itálie je známá pro těstoviny jako jsou Tagliatelle, Tortellini, Tortelloni, Maltagliati nebo Lasagne.
V tomto kurzu vás náš hostující šéfkuchař Daniele Govoni naučí autentické recepty, které se naučil od své rodiny. Přijďte a připojte se k tomuto nezapomenutelnému večeru a vychutnejte si skutečné lahodné italské těstoviny.
Lektor
Profil kuchařeRezervace
Bohužel, kapacita kurzu již byla zaplněna.