Otevřené kurzy

  • Butik studio v centru Prahy
  • Kurzy vaření ne větší než 12 účastníků
  • Přátelští kuchaři a personál
  • Všechny kurzy zahrnují konzumaci nealkoholických nápojů a skleničku vína.



Typy kurzů

Mexická kuchyně má říz

Kurz „Mexická kuchyně“ je vůbec první, který jsme otevřeli. Nabízíme v něm originální rodinné recepty mexické kuchyně i tamní kulinářskou klasiku. Kurzem vás provede rodilý šéfkuchař a ukáže vám opravdovou tvář mexické kuchyně. Emmanuel tento kurz vede v angličtině, češtině nebo španělštině. Chcete-li mít více informací o našem menu, pošlete nám žádost nebo se podívejte níže … Continue reading Mexická kuchyně má říz

Kuchyně s vůní Itálie

Zeptejte se lidí po celém světě, jestli jim chutná italská kuchyně a pokrmy z oblasti Středozemního moře a snad všichni vám řeknou, že ano.  Máme řadu kurzů, které Vás provedou od italské klasiky až po regionální speciality.

Milujte vaření jako Sofia Smith

Sofia Smith ve spolupráci s Cocina Rivero připravila celou řadu kurzů, kde se budete moci přímo od Sofie učit lásce k vaření, profesionálnímu přístupu k surovinám, znalosti ingrediencí i snadnému způsobu, jak připravit pokrmy, které jsou obvykle považovány za složité. Od pikantního malajského hovězího Rendang až k Jungle zelenému kari. Autentičnost chuti bude kombinací šéfkuchaře … Continue reading Milujte vaření jako Sofia Smith

Vietnamská kuchyně a její bohatství

Jestli jste si také zamilovali vietnamskou kuchyni, která je u nás v poslední době na vzestupu, pak vám náš kurz „Vietnamská kuchyně“ rozhodně přijde vhod. Náš šéfkuchař vás naučí, jak kombinovat lahodné chuti nejrůznějších surovin, koření a bylin tak, jak to dělají ve vašem oblíbeném bistru. Poznejte bohatou kuchyni Vietnamu! Ukázka menu: Jarní závitky Bún … Continue reading Vietnamská kuchyně a její bohatství

Steak je víc než maso

Také si nedovedete představit lepší pochoutku než skvěle připravený hovězí steak? Nejen, že hovězí maso skvěle chutná, ale je k tomu i velmi zdravé – bohaté na minerály, s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku – nicméně jak by vám řekl každý slušný kuchař:“ Tuk je to, co dodává masu chuť“. Chcete se naučit … Continue reading Steak je víc než maso

Sushi, které má duši

S pečlivostí, soustředěním a láskou, ale také zábavně a příjemně se dá připravovat skvělé sushi. Maki nebo nigiri, dozvíte se nejlepší techniky pro přípravu sushi a naše tipy a triky vám pomohou připravit tuto dobrotu komukoli a kdykoli budete jen chtít.

Blízký východ jako ráj chutí

Přidejte se na expedici do kuchyně Blízkého východu, který je plný skvělých pokrmů a mezze variancí. Od hummusu se posunete na vlně delikátních a přitom jednoduchých chutí, ke komplexnějším a veskrze tradičním pokrmům této tajnosnubné oblasti.

Francouzská kuchyně, jak ji milujete

Vyzkoušejte si u nás sami – pod vedením zkušeného šéfkuchaře – vše, co na francouzské kuchyni milujete. Vše doprovází kvalitní víno, které k Francii neoddělitelně patří.

Argentinská kuchyně s divokým srdcem

Navštivte také kurz argentinské kuchyně a nechte se provést divokými a plnými chutěmi této oblasti. Empenádos, různé druhy mas i vše ostatní bude pečlivě napárováno s víny.

Thai cuisine

Text v češtině není k dispozici. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language. In this series of courses you will learn how to prepare a variety of authentic Thai dishes as well as learn about the ingredients … Continue reading Thai cuisine

Vegetariánský

Vegetariánská kuchyně je v dnešní době stále populárnější. Mnoho stylů kuchyní lze přizpůsobit vegetariánské variantě. V případě, že nejste masožravci, napište nám a my můžeme jídelníčky mírně upravit tak, aby vyhovovaly vašemu dietnímu stylu.